Αρχική σελίδα   |   H Εταιρία  
 
Ελληνικά   English  
 
Στρατιωτικές επικοινωνίες, Στρατιωτικά δίκτυα, Στροφεία καλωδίων, Στρατιωτικά καλώδια, Στρατιωτικό ethernet

Προϊόντα

Περιήγηση σε όλα τα προϊόντα εύκολα & γρήγορα

Συστήματα ερμαρίων & μεταλλικών κατασκευών
Προϊόντα καλωδίωσης χαλκού
Προϊόντα δικτύου οπτικών ινών
Προϊόντα Βιομηχανικού Τύπου
Λύσεις FTTH (Fiber To The Home)
Λύσεις Κέντρων δεδομένων
Προϊόντα στρατιωτικής χρήσης
Στροφεία καλωδίων
Οπτικό καλώδια και προτερματισμένα οπτικά καλώδια
MCS-0X Mini cable splice
OFT-920 συσκευή ελέγχου οπτικών δικτύων
Eρμαφρόδιτοι κονέκτορες
Συσκευές στρατιωτικού και βιομηχανικού δικτύου δεδομένων

Προϊόντα στρατιωτικής χρήσης

Στροφεία καλωδίων
Οπτικό καλώδια και προτερματισμένα οπτικά καλώδια
MCS-0X Mini cable splice
OFT-920 συσκευή ελέγχου οπτικών δικτύων
Eρμαφρόδιτοι κονέκτορες
Συσκευές στρατιωτικού και βιομηχανικού δικτύου δεδομένων
 

Λύσεις για στρατιωτικές επικοινωνίες

Οι στρατιωτικές επικοινωνίες είναι πιο απαιτητικές από τις αντίστοιχες οικιακές ή βιομηχανικές διότι σε τέτοιου είδους εφαρμογές υπάρχει ανάγκη όχι μόνο για αξιόπιστες και συνεχείς επικοινωνίες αλλά και για στοιβαρό και ανθεκτικό εξοπλισμό ο οποίος πρέπει ανα πάσα στιγμή να μεταφερθεί οπουδήποτε στο πεδίο. Οι συσκευές αυτές πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργήσουν κάτω από σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες όπως ακραίες θερμοκρασίες, σκόνη, λάσπη κτλπ σε τακτικές επιχειρήσεις. Η alfaphonet ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις προσφέροντας εξοπλισμό για στρατιωτικά δίκτυα ο οποίος αποτελείται από
- Παθητικά στοιχεία: Καλώδια, κοννέκτορες και στροφία καλωδίων
- Ενεργά στοιχεία: Μετατροπείς πολυμέσων, Switches και συσκευές ελέγχου οπτικών δικτύων
στρατιωτικές επικοινωνίες
Καλώδια στρατιωτικού τύπου
Τα οπτικά καλώδια ΗΜΑ είναι σχεδιασμένα για σύνδεση όλων των κόμβων στα στρατιωτικά δίκτυα. Η τεχνολογία διευρυμένης δέσμης διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα της μετάδοσης σήματος μέσω των οπτικών γραμμών σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Επωφελούμενο από την τεχνολογία διευρυμένης δέσμης, με μακριά και αποδεδειγμένη χρήση στην βιομηχανία, το οπτικό σύστημα ακριβούς ευθυγράμμισης προσφέρει αντοχή στο νερό, τη λάσπη, την σκόνη και άλλους ρυπαντές. Η ερμαφρόδιτη ζεύξη ΗΜΑ εξαλείφει την ανάγκη για αντάπτορες και αρσενικό/θηλυκό ταίριασμα κάνοντας τις στρατιωτικές επικοινωνίες πιο αξιόπιστες. Το ερμαφρόδιτο περίβλημα επιτρέπει την γρήγορη εγκατάσταση δημιουργώντας μικρής απώλειας μονότροπες, πολύτροπες ή υβριδικές ζεύξεις σε μια ποικιλία από πλατφόρμες, από simplex ίνες μέχρι καλώδια χαλκού. Η ΗΜΑ καλωδίωση είναι ιδανική για δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες όπου η γρήγορη επισκευή και οι λίγες συντηρήσεις είναι απαραίτητα.
Υπάρχουν δυο τύποι μονάδων σύνδεσης ΗΜΑ:
1. Tύπου LD στρατιωτικό τακτικό καλώδιο με ΗΜΑ βύσματα και από τις δυο μεριές
2. Υβριδική μονάδα σύνδεσης ΗΜΑ σε στάνταρ οπτικούς κοννέκτορες (SC, ST, LC)
στρατιωτικά καλώδια
Στροφία καλωδίων
Τα στροφία καλωδίων είναι ιδανικά για εφαρμογές στις στρατιωτικές επικοινωνίες και τα στρατιωτικά δίκτυα. Όλα τα στροφία διαθέτουν μια τρίτη φλάντζα η οποία επιτρέπει πρόσβαση στο τέλος του κάθε προτερματισμένου καλωδίου. Μπορούν να μεταφερθούν είτε σε όχημα είτε από έναν στρατιώτη με ζώνες ιμάντα για τοποθέτηση στους ώμους. Το μεγάλο εύρος των στροφίων κάνει εφικτή την αποθήκευση και τον χειρισμό των σπειρών καλωδίων. Τα στροφία καλωδίων είναι σχεδιασμένα για αποθήκευση εώς 500μ καλωδίου. Το χαμηλό βάρος των σπειρών επιτρέπει την εύκολη αναδιάταξη του τακτικού δικτύου σε συνθήκες πεδίου.
στροφία καλωδίων
Συσκευές για στρατιωτικό Ethernet
Τα στρατιωτικά δίκτυα, βασισμένα σε οπτικά στοιχεία, είναι σχεδιασμένα για την σύνδεση κόμβων με τη βοήθεια οπτικών στρατιωτικών καλωδίων. Η τεχνολογία διευρυμένης δέσμης επιτρέπει την μετάδοση σήματος σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Για παράδειγμα τα τακτικά οπτικά καλώδια με κοννέκτορες διευρυμένης δέσμης επιτρέπουν πραγματοποίηση των συνδέσεων μεταξύ του αρχηγείου και των κατώτερων αξιωματικών σε συνθήκες πεδίου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα ευέλικτα 2-6 ινών με εξωτερική διάμετρο 6mm οπτικά καλώδια έχουν υψηλή αντοχή στην πίεση και στο υπερβολικό λύγισμα και ανθεκτικό και εύκολα επισκευάσιμο σχεδιασμό κοννεκτόρων.
Οι σειρές LMSW-08 και LMSW-10 είναι χαμηλού κόστους ανθεκτικά switch πεδίου τα οποία αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τις παραπάνω απαιτήσεις. Τα switch αυτά συνδιάζουν όλα τα πλεονεκτήματα: εξαιρετική απόδοση στα οπτικές στρατιωτικές επικοινωνίες και ανθεκτική κατασκευή σχεδιασμένη για επιχειρήσεις σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Η σειρά LMSW-08 περιλαμβάνει οπτικές, UTP LAN, VoIP και FXS θύρες.
στρατιωτικά δίκτυα
Η επέκταση του υφιστάμενου τακτικού δικτύου μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση LMC μετατροπέων πολυμέσων. Η σειρά LMC είναι μετατροπείς σε ανθεκτικά μεταλλικά κουτιά. Προσφέρουν κοννέκτορες διευρυμένης δέσμης για το οπτικό στρατιωτικό καλώδιο και θύρες χάλκινων ζευγών για σύνδεση του 100 base –TX ή 10/100 Base- TX στρατιωτικού καλωδίου Ethernet σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο σχεδιασμός των LMC επεκτείνει την χρήση του στρατιωτικού Ethernet σε εφαρμογές στρατιωτικές, αεροδιαστημικές και πετροχημικές. Ικανοποιούν τις απαιτήσεις για φορητότητα, εύκολη εγκατάσταση και μηχανική αντοχή, απαραίτητες για ανάπτυξη σε πεδίο μάχης. Η σειρά LMC επιτρέπει την επέκταση της 10/100 Mbps καλωδιακής απόστασης μέχρι τα 2χλμ. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα μονότροπο καλώδιο η καλωδιακή απόσταση του 10/100 base-TΧ δικτύου μπορεί να επεκταθεί μέχρι τα 120χλμ. Ενδείκτες LED δείχνουν την κατάσταση ισχύος του μετατροπέα, της θύρας LAN και την δραστηριότητα της ίνας.
Υπάρχουν δυο διαθέσιμοι τύποι LMC μετατροπέων:
1. LMC-01, ο οποίος περιέχει έναν μετατροπέα μέσα σε μεταλλικό κουτί
2. LMC-02, ο οποίος περιέχει 2 μετατροπείς μέσα σε κοινό κουτί.
στρατιωτικό ethernet
Συσκευές ελέγχου οπτικών δικτύων
Ο OFT-920 ελεγκτής οπτικών δικτύων σχεδιάστηκε για έλεγχο τακτικών δικτύων τερματισμένων με κοννέκτορες σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Συνδιάζει πηγή φωτός και μετρητή οπτικής ισχύος σε ένα κουτί και ικανοποιεί τις απαιτήσεις στις στρατιωτικές επικοινωνίες. Η ανθεκτική θήκη αλουμινίου κάνει την μονάδα ιδανική για χρήση στο πεδίο. Η χωρητικότητα μνήμης επιτρέπει την αποθήκευση 2000 μετρήσεων όπως: αριθμός ίνας, μήκος κύματος, απόλυτες και σχετικές τιμές και απώλεια εισόδου.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία εξασφαλίζει μεγάλης διάρκειας λειτουργία με ελάχιστο κόστος.
στρατιωτικά προϊόντα

Είσοδος - Εγγραφή


Username:
Password:
ΕΓΓΡΑΦΗ    
 

Καλάθι αγορών


Έχετε:    
 

Κατηγορίες προϊόντων


Συστήματα ερμαρίων & μεταλλικών κατασκευών
Προϊόντα καλωδίωσης χαλκού
Προϊόντα δικτύου οπτικών ινών
Προϊόντα Βιομηχανικού Τύπου
Λύσεις FTTH (Fiber To The Home)
Λύσεις Κέντρων δεδομένων
Προϊόντα στρατιωτικής χρήσης
 

Αναζήτηση προϊόντων


Εισάγετε το προϊόν που αναζητάτε:
 

Δημοφιλή προϊόντα


Bύσμα MFP8 T568 B Cat.6A
Τιμή: 0,00
+ ΦΠΑ 23%
= 0,00 €
Προτερματισμένο καλώδιο 1.5m Κατηγορίας 6A S/FTP (LSZH), γκρί
Τιμή: 0,00
+ ΦΠΑ 23%
= 0,00 €
Σετ βίδες και περικόχλια (1 σετ=20τμχ)
Τιμή: 0,00
+ ΦΠΑ 23%
= 0,00 €
 

Εγγραφή στο newsletter


Εισάγετε το email σας:
Σημείωση: Μπορείτε να ξεγραφτείτε όποτε επιθυμείτε.
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία