Αρχική σελίδα   |   H Εταιρία  
 
Ελληνικά   English  
 
Εξαρτήματα καλωδίωσης,  Βιομηχανικά καλώδια, Καλωδίωση βιομηχανίας, Οπτικές ίνες βιομηχανίας

Προϊόντα

Περιήγηση σε όλα τα προϊόντα εύκολα & γρήγορα

Συστήματα ερμαρίων & μεταλλικών κατασκευών
Προϊόντα καλωδίωσης χαλκού
Προϊόντα δικτύου οπτικών ινών
Προϊόντα Βιομηχανικού Τύπου
Προϊόντα οπτικών ινών βιομηχανικού τύπου
Προϊόντα χαλκού βιομηχανικού τύπου
Λύσεις FTTH (Fiber To The Home)
Λύσεις Κέντρων δεδομένων
Προϊόντα στρατιωτικής χρήσης

Προϊόντα Βιομηχανικού Τύπου

Προϊόντα οπτικών ινών βιομηχανικού τύπου
Προϊόντα χαλκού βιομηχανικού τύπου
 

Λύσεις βιομηχανικού Ethernet

Tα δίκτυα Εthernet εκτός από τα σπίτια και τα γραφεία βρίσκουν εφαρμογή και στην βιομηχανία, όπου οι απαιτήσεις όμως είναι διαφορετικές και μεγαλύτερες.
εξαρτήματα καλωδίωσης
Τα εξαρτήματα καλωδίωσης πρέπει να είναι ανθεκτικά στις δονήσεις, την υγρασία, την σκόνη, τις ακραίες θερμοκρασίες, τις υπερτάσεις και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες. Επιπροσθέτως τα καλά στοιχεία μετάδοσης μπορούν να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία των υλικών (βιομηχανικά καλώδια, οπτικές ίνες βιομηχανίας, πρίζες) στην βιομηχανική καλωδίωση. Σε διαφορετική περίπτωση κακής ποιότητας υλικά μπορεί να κοστίσουν χρόνο και χρήμα. Η alfaphonet σε συνεργασία με τον γερμανικό κατασκευαστικό οίκο Telegaetner προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων καλωδίωσης τα οποία καλύπτουν κάθε βιομηχανική εφαρμογή η οποία λειτουργεί σε δυσμενείς συνθήκες.
Οι λύσεις βιομηχανικών εφαρμογών προσφέρουν
- Υψηλή ροή δεδομένων μέχρι τα 10Gbit/s για βιομηχανικά καλώδια χαλκού και 40Gbit/s για οπτικές ίνες βιομηχανίας
- Εφαρμογή σε οποιοδήποτε σύστημα για δίκτυα σε γραφεία, χώρους παραγωγής, εργοστάσια
- Περιβλήματα κλάσης προστασίας IP44, IP20 και IP67 τα οποία εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και ασφάλεια για οποιοδήποτε ευαίσθητο εξοπλισμό σε δυσμενείς συνθήκες
- Εύκολη εγκατάσταση χάρη στα προ συναρμολογημένα υλικά και προτερματισμένα καλώδια
Ο κωδικός IP
Ο διεθνής κώδικας προστασίας (IP) καθορίζει το επίπεδο προστασίας ενάντια σε αντικείμενα όπως δάχτυλα, εργαλεία, κατσαβίδια και άλλα, ή ενάντια στην επαφή με το νερό. Η κλάση προστασίας ορίζεται από δυο νούμερα που ακολουθούν το IP πχ IP44. Οι παρακάτω πίνακες δείχνουν όλους τους πιθανούς συνδιασμούς:
ip44
Για παράδειγμα το IP44 σημαίνει ότι το υλικό αυτό έχει προστασία ενάντια στην είσοδο στέρεων ξένων σωμάτων με διάμετρο πάνω από 1.0mm και στην επαφή με σταγονίδια νερού.
RJ45 προτερματισμένα βιομηχανικά καλώδια
Για αξιόπιστο και γρήγορο βιομηχανικό Ethernet η alfaphonet προσφέρει προτερματισμένα βιομηχανικά καλώδια κατηγορίας 5 και 7 με μήκη 1, 2, 3, 5 και 10 μέτρα με κλάση προστασίας IP20 και 67, τόσο για το εσωτερικό καμπινών όσο και για τερματικές πρίζες σε χώρους εργασίας με ρυπογόνους παράγοντες. Αυτά τα καλώδια προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά μετάδοσης και βελτιωμένη προστασία από παρεμβολές με την χρήση ανθεκτικού περιβλήματος.
Χαρακτηριστικά απόδοσης:
- Αποδεδειγμένη ποιότητα βυσμάτων για μεγάλης διάρκειας και υψηλής απόδοσης συνδέσεις
- SF/UTP Cat.5 προτερματισμένα βιομηχανικά καλώδια με κάλυμμα PUR ή PVC
- S/FTP Cat.7 προτερματισμένα βιομηχανικά καλώδια με κάλυμμα PUR ή PVC
- Mεγάλο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας για χρήση σε δυσμενείς συνθήκες
- Διαθέσιμα καλώδια με κλάση προστασίας IP20-IP20, IP20-IP67, IP67-IP67
- Μεγάλο εύρος σε μήκη από 1 μέχρι 10 μέτρα
- Θωρακισμένα Cat.6 βύσματα σύμφωνα με το IEC 60603-7-5
- Το σύστημα καλωδίωσης βιομηχανίας είναι σχεδιασμένο για ικανοποίηση μελλοντικών απαιτήσεων για τερματισμό 8 σημείων και υποστήριξη Gigabit Ethernet με υψηλά αποθέματα ισχύος
βιομηχανικά καλώδια
Εξαρτήματα καλωδίωσης
Οι κοννέκτορες και τα βύσματα βιομηχανικού τύπου για σύγχρονες εφαρμογές πρέπει να σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να απλοποιούν τις διαδικασίες και να ανταπεξέρχονται με τις υψηλές ροές μετάδοσης. Η alfaphonet προτείνει κοννέκτορες και βύσματα έκδοσης 1, 4, 5, 6, 14 σε ανθεκτικό πλαστικό ή μεταλλικό περίβλημα.Τα βύσματα και οι κοννέκτορες βιομηχανικού τύπου είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των δυσμενών συνθηκών στα βιομηχανικά περιβάλλοντα με προστασία κλάσης IP67. Επιπλέον, η αρθρωτή αρχή, πάνω στην οποία βασίζονται όλοι οι κοννέκτορες τεχνολογίας STEADYTEC® προσφέρει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων. Τα RJ45 βύσματα και διαφράγματα ξεχωρίζουν χάρη στα υψηλά αποθέματα ισχύος και προσφέρουν χαρακτηριστικά μετάδοσης κλάσης ΕΑ σύμφωνα με FPDAM2:2009 ISO/IEC 11801:2002. Οι οπτικοί κοννέκτορες και τα διαφράγματα είναι διαθέσιμα για γυάλινες και πλαστικές οπτικές ίνες βιομηχανίας και αποτελούν την κατάλληλη λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή
κοννέκτορες - βύσματα βιομηχανικού τύπου
Βιομηχανικές πρίζες
Οι IP44 βιομηχανικές πρίζες είναι σχεδιασμένες να υποστηρίζουν μονάδες RJ45 και οπτικούς κοννέκτορες. Με το μικρό μέγεθος διαστάσεων 75x86x58 mm, το άθραυστο περίβλημα μπορεί να περιέχει μέχρι 2 πρίζες δεδομένων. Το γκρί περίβλημα είναι διαθέσιμο με μία ή δύο εισόδους καλωδίων. Μια διάφανη ετικέτα (21x59mm) επιτρέπει αναγνώριση των θυρών. Η τερματική πρίζα επιτρέπει την τοποθέτηση υλικών χωρίς την χρήση εργαλείων. Ο αντάπτορας SC duplex μπορεί να τοποθετηθεί και με βίδες.
καλωδίωση βιομηχανίας
Επίτοιχα κουτιά και κουτιά συγκόλλησης οπτικών ινών
Η βιομηχανική καλωδίωση επεκτείνεται μέχρι τον συνδρομητή χρησιμοποιώντας οπτικές ίνες βιομηχανίας, ανθεκτικές στον θόρυβο με καλή ποιότητα μετάδοσης. Στην περίπτωση τοπολογίας αστέρα στο εσωτερικό κτιρίου ή επιδαπέδια, τα οπτικά καλώδια δεν απαιτούν ενεργό εξοπλισμό για αναμετάδοση λόγω της μεγάλης απόστασης. Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις τα ικριώματα 19” και ο ξεχωριστός χώρος δεν είναι απαραίτητα. Οι επίτοιχοι διανομείς και τα επίτοιχα κουτιά συγκόλλησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αλλαγή από καλώδια πολλαπλών ινών σε καλώδια duplex. Είναι εύκολα στην εγκατάσταση, με κλειδαριά και προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και προστασία των καλωδίων.
οπτικές ίνες βιομηχανίας

Είσοδος - Εγγραφή


Username:
Password:
ΕΓΓΡΑΦΗ    
 

Καλάθι αγορών


Έχετε:    
 

Κατηγορίες προϊόντων


Συστήματα ερμαρίων & μεταλλικών κατασκευών
Προϊόντα καλωδίωσης χαλκού
Προϊόντα δικτύου οπτικών ινών
Προϊόντα Βιομηχανικού Τύπου
Λύσεις FTTH (Fiber To The Home)
Λύσεις Κέντρων δεδομένων
Προϊόντα στρατιωτικής χρήσης
 

Αναζήτηση προϊόντων


Εισάγετε το προϊόν που αναζητάτε:
 

Δημοφιλή προϊόντα


Bύσμα MFP8 T568 B Cat.6A
Τιμή: 0,00
+ ΦΠΑ 23%
= 0,00 €
Προτερματισμένο καλώδιο 1.5m Κατηγορίας 6A S/FTP (LSZH), γκρί
Τιμή: 0,00
+ ΦΠΑ 23%
= 0,00 €
Σετ βίδες και περικόχλια (1 σετ=20τμχ)
Τιμή: 0,00
+ ΦΠΑ 23%
= 0,00 €
 

Εγγραφή στο newsletter


Εισάγετε το email σας:
Σημείωση: Μπορείτε να ξεγραφτείτε όποτε επιθυμείτε.
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία